Omenapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää sitten keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Lisää sitten maito ja sulatettu rasva/öljy.

Kaada taikina pellille, lisää omenaviipaleet, ripauta päälle sokeria ja kanelia.

15 min. 225 asteessa.

Keskitaso.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 164g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g224g910kcal0g224.2g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta219g787kcal28.4g153g4.6g7.7g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 112g51kcal3.4g5.4g1.7g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen75g538kcal0g0g59.8g0g
Omena, keskikokoinen 200g448g153kcal0.9g31.8g1.3g8.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5373kcal107.4g835.4g168.6g31.6g
Valittu annoskoko1250g2687kcal53.7g417.7g84.3g15.8g
Annoskoko puolitettuna625g1343kcal26.9g208.9g42.2g7.9g
Arvot/100g100g215kcal4.3g33.4g6.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191210