Kanaruukku

1. Kuori ja pilko perunat, bataatti ja sipuli.

2. Lisää ruukkuun aurinkuivattu tomaatti ja feta ja kanat.

3. Lisää 4% ruokakermaa 1,5 prk
4. Mausta currylla ja suolalla
5. Hauduta uunissa 200 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Nonna1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 253g192kcal4.8g39.2g0.5g2.5g
Bataatti, kuorittu 110g89kcal1.7g18.4g0.1g3.3g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Kanasuikale hunajamarinoitu337g438kcal60.7g7.4g20.6g0g
Aurinkokuivattu tomaatti126g229kcal3.4g15.2g17.7g0g
Valkosipuli 2.9g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g169g185kcal30.3g3.4g5.1g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P211g126kcal2.1g9.5g8.4g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2549kcal207.4g191.2g105g15.8g
Valittu annoskoko1250g1275kcal103.7g95.6g52.5g7.9g
Annoskoko puolitettuna625g637kcal51.9g47.8g26.3g4g
Arvot/100g100g102kcal8.3g7.6g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191852