Kaalikeitto 10% paistijauhelihasta

1. Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli
2. pilko kaali+porkkana kattilaan ja lisää vettä siten, että kaalit peittyvät.

3. Keitä kaaleja noin 50min (lisää liemikuutiot kun kiehuu).

4. Lisää jauheliha lopussa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Velocity
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%190g323kcal38g0g19g0g
Sipuli (kuorittu)48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Valkokaali keräkaali 475g132kcal5.7g19.3g0.9g10g
Porkkana, keskikokoinen 65g48g13kcal0.3g2.8g0.1g1.2g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)5.2g15kcal0.5g0.9g1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow6.2g16kcal0.6g0.6g1.2g0.1g
Valkosipuli 3.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Vesi475g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1031kcal92g53g44.6g24.4g
Valittu annoskoko1250g516kcal46g26.5g22.3g12.2g
Annoskoko puolitettuna625g258kcal23g13.3g11.2g6.1g
Arvot/100g100g41kcal3.7g2.1g1.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=192648