Miilunpolttajan spaghetti

Ruskista pekonit siivuina pannulla omassa rasvassaan.

Nosta jäähtymään talouspaperin päälle (paperi imee ylimääräisen rasvan pois ja pekonista tulee rapeampi).

keitä spaghetti ohjeen mukaan al dente.

Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa, lisää kerma.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Valuta pasta siivilässä ja siirrä se esim.

teflonkattilaan.

Silppua pekoni käsin pienehköiksi palasiksi spaghetin joukkoon.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Lisää vielä muna-kerma-seos mukaan.

Siirrä kattila takaisin levylle.

Kuumenna varovasti samalla sekoittaen, kunnes munaseos hyytyy.

älä kuumenna liikaa, jotta ruoka jäämehevän kosteaksi.

Koristele basilikalla.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Elsainkeri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetti (Barilla)265g928kcal33.2g190.2g4g8g
Pouttu pekoni 140 g pakkaus (Pouttu), annos 140g248g693kcal37.1g0g59.4g0g
Kananmuna kuoreton 177g252kcal22.1g0.5g18.1g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g354g195kcal11g22.6g7.1g0g
Basilika, tuore27g11kcal0.8g1.3g0.2g1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen177g35kcal1.1g6.7g0.5g2.5g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.8g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4238kcal211g444g178.8g24g
Valittu annoskoko1250g2119kcal105.5g222g89.4g12g
Annoskoko puolitettuna625g1060kcal52.8g111g44.7g6g
Arvot/100g100g170kcal8.4g17.8g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=193265