Jauhelihamakaroni

Keitä makaroni pussin ohjeen mukaan ja käytä halutessasi suolan asemesta liemikuutiota.

Paista jauheliha ja lisää siihen jauhelihamauste.

Sekoita keskenään makaroni ja jauheliha.

Huom! Makaronin määrä raakana joka ohjeessa, kypsänä tuplaten ja jauhelihan määrä jo paistettuna.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni, keitetty (Myllynparas), annos 100g812g1409kcal54.4g263.8g11.4g24.4g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g33g70kcal4.5g7g2.7g0g
Naudan paistijauheliha 10% kypsennetty ilman rasvaa, annos 100g406g877kcal100.2g0g52.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4711kcal318.2g541.6g133.8g48.8g
Valittu annoskoko1250g2356kcal159.1g270.8g66.9g24.4g
Annoskoko puolitettuna625g1178kcal79.6g135.4g33.5g12.2g
Arvot/100g100g188kcal12.7g21.7g5.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=193943