Raparperi-mansikkakeitto

Keitä raparperi, vesi, kanelitanko ja sokeria 5 min. ota pois liedeltä.

Lisää perunajauho kylmään veteen ja liruta se keittoon.

Kiehauta.

soseuta mansikat ja lisää ne.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 911 grammaa

Winqan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 480g162kcal3.3g26.4g0.5g6.7g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g6.9g41kcal0.5g4g2.4g0g
Ruokosokeri58g235kcal0g57.6g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 19g64kcal0g15.7g0g0.3g
Mansikka 686g319kcal3.4g57.6g1.4g13g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1643kcal14.4g322.6g8.6g40g
Valittu annoskoko1250g822kcal7.2g161.3g4.3g20g
Annoskoko puolitettuna625g411kcal3.6g80.7g2.2g10g
Arvot/100g100g66kcal0.6g12.9g0.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=194727