Kurpitsapyttipata

Paista/hauduta pilkottu sipuli (1 kpl) ja kurpitsa rasvassa pehmeiksi (n. 10-15 min.).

Lisää yksi pilkottu tomaatti ja timjami.

Kun tomaatti pehmenee, lisää noin 7 pilkottua, keitettyä peruna ja kalkkunanakit.

Ruskista.

Lisää muut mausteet (joita voi vaihdella maun mukaan).

Koristele viinisuolaheinällä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 887 grammaa

Jellonaattor
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty521g386kcal9.9g80.3g1g5.2g
Kurpitsa 204g32kcal1.5g4.1g0.2g4.1g
Sipuli 93g28kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g21g97kcal0.1g0.1g10.8g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g1.4g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g197g40kcal1.2g7.5g0.6g2.8g
Kalkkunanakki, atria, 1 kpl/30 gr211g211kcal25.4g5.5g10.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1591kcal78.6g204g45.8g27.6g
Valittu annoskoko1250g795kcal39.3g102g22.9g13.8g
Annoskoko puolitettuna625g398kcal19.7g51g11.5g6.9g
Arvot/100g100g64kcal3.1g8.2g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=195633