Jauhelihakastike

Ruskista Jauheliha ja mausta.

Laita lihat lautaselle odottamaan.

Hienonna suolakurkut.

Ruskista jauhot kuumalla pannulla ja lisää vesi, suurusta kastike vettä kiehuttamalla ja sekoittamalla, kunnes liemi on tasaista.

Lisää kasvisliemikuutio ja tuorejuusto.

Mausta ja anna kiehua hetki.

Lisää jauheliha ja suolakurkut ja hiukan vettä.

Sekoita ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5min välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Milliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g649g1104kcal123.4g0g64.9g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)33g101kcal5.5g17.5g0.9g4.2g
Oivariini, 80 normaalisuolainen11g82kcal0.1g0.1g9.1g0g
Suolakurkku (Rainbow)41g12kcal0.3g2.4g0g0g
Vesi487g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light16g29kcal1.4g0.6g2.4g0g
Jauhelihamauste, annos 15g4.9g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 8.1g25kcal0.8g1.1g1.9g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2705kcal263g43.4g158.4g8.6g
Valittu annoskoko1250g1353kcal131.5g21.7g79.2g4.3g
Annoskoko puolitettuna625g676kcal65.8g10.9g39.6g2.2g
Arvot/100g100g108kcal10.5g1.7g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=196014