Kinkkukiusaus kalkkunasta

Lado vuokaan ainekset kerroksittain: peruna, kalkkunasuikaleet ja vihannekset, ja peruna.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoswipulijauheella, halutessasi käytä myös chilimaustetta.

Kaada ruokakermat päälle ja laituuniin 200 astetta n. tunti, enemmänkin, niin että perunat pehmenevät mössöksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 610g436kcal11.1g88g1.2g6.5g
Kalkkunanfileesuikale, snellman 300g366g399kcal87.8g0.4g3.7g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml152g229kcal3g3.8g22.9g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g122g104kcal1.7g5.4g8.5g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2335kcal207.2g195.2g72.6g13.8g
Valittu annoskoko1250g1168kcal103.6g97.6g36.3g6.9g
Annoskoko puolitettuna625g584kcal51.8g48.8g18.2g3.5g
Arvot/100g100g93kcal8.3g7.8g2.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197046