Pannukakku (karppi)

Sekoita aineet, anna turvota.

Paista, kuten pannaria paistetaan 225 asteessa, mutta pidempään.

Tulee iso uunipellillinen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt856g394kcal27.4g41.1g12.8g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g86g514kcal18g5.7g46.2g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g26g2.6kcal0.4g0g0.2g21.8g
Suola, annos 3g4.3g0kcal0g0g0g0g
Voi 43g311kcal0.5g0.2g34.8g0g
Kananmuna kuoreton 235g336kcal29.4g0.7g24.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3113kcal151.4g95.4g236.2g43.6g
Valittu annoskoko1250g1557kcal75.7g47.7g118.1g21.8g
Annoskoko puolitettuna625g778kcal37.9g23.9g59.1g10.9g
Arvot/100g100g125kcal6.1g3.8g9.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197070