Sadun Jauhelihakeitto 10 %

Ruskista jauheliha, lisää sipuli ja mausteet.

Kiehuvaan veteen liemikuutiot, peruna, pakastekeittojuurekset.

Kypsennä, lisää jauheliha ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 527g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi11g30kcal0.9g0.7g2.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha211g350kcal40.1g0g21.1g0g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
KEITTOJUURES Apetit pakaste211g55kcal1.9g10.1g0.6g4.9g
Peruna, vanha, kuorittu 264g201kcal5g40.9g0.5g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1285kcal96.4g106g49.4g15.8g
Valittu annoskoko1250g643kcal48.2g53g24.7g7.9g
Annoskoko puolitettuna625g321kcal24.1g26.5g12.4g4g
Arvot/100g100g51kcal3.9g4.2g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197355