Jauhelihapasta

Paista jauheliha.

Soseuta rehut ja kaada jauhelihan sekaan.

Keitä pasta, ja sekoita kaikki ainekset keskenään ja pidä kattilaa hetki jälkilämmössä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Jumper
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gallo kuitupasta / spagetti (60g)105g329kcal12.6g66.3g1.6g11.6g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 526g676kcal109.1g0g26.3g0g
Paprika punainen 105g31kcal1g4.7g0.4g2g
Sipuli 105g32kcal1.3g5g0.2g1.8g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)53g84kcal4.2g2.1g6.8g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.9g8.2kcal0.3g0.2g0.7g0g
Tomaattipyree, Pirkka11g8.6kcal0.4g2g0.1g0.1g
Chili paprika punainen5.3g2.1kcal0.1g0.5g0g0g
Arla Apetina Feta 3%32g35kcal5.7g0.6g0.9g0g
Soijarouhe (Risetti), annos 10g21g60kcal10.5g7.2g0.2g0g
Oliiviöljy 11g93kcal0g0g10.5g0g
Tomaatti 263g60kcal1.5g9.1g0.8g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2862kcal295.2g199g97.2g38.8g
Valittu annoskoko1250g1431kcal147.6g99.5g48.6g19.4g
Annoskoko puolitettuna625g716kcal73.8g49.8g24.3g9.7g
Arvot/100g100g115kcal11.8g8g3.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197550