Tosi hyvät jauhelihapihvit (karppi)

Sekoita ainekset keskenään ja tee taikinasta n. 8-10 pihviä.

Paista uunissa kypsiksi 200 asteessa 20-30 minuuttia.

Nää pysyy tosi hyvin kasassa ja ovat sitten hyviä, ei-karpitkin ovat vuolaasi kehuneet.

Pellille tulee paljon nestettä, jonka voi käyttää vaikka kastikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 224g68kcal2.8g10.7g0.4g3.8g
Valkopippuri 8.8g25kcal0.9g3.7g0.2g2.3g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt271g125kcal8.7g13g4.1g0g
Pekoni rasvainen 190g714kcal22.8g0g70.3g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 543g749kcal101.7g0g38g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3362kcal273.8g54.8g226g12.2g
Valittu annoskoko1250g1681kcal136.9g27.4g113g6.1g
Annoskoko puolitettuna625g840kcal68.5g13.7g56.5g3.1g
Arvot/100g100g135kcal11g2.2g9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197849