Chili-tomaatti possupata

Pilko aineet, reiluhkoiksi paloiksi.

Ruskista lihat pannulla, lisää sipuli, valkosipuli ja paprikat, pyöräytä muutaman kerran ja lisää chili-tomaattimurska, vesi ja porkkanat.

Kaada kannelliseen uunipataan ja työnnä uuniin reiluksi tunniksi.

Tarjoile keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Akselina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale, marinoitu329g658kcal42.8g9.5g52.6g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)304g107kcal3g21g1.5g4.3g
Valkosipuli 16g18kcal1.3g2.7g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)99g27kcal1.3g4.7g0.2g1.7g
Paprika, punainen66g17kcal0.6g3g0.3g1.3g
Paprika vihreä 66g14kcal0.6g1.6g0.2g1.3g
Vesi165g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 206g67kcal1.3g11.4g0.4g5.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1814kcal101.8g107.8g110.6g28.2g
Valittu annoskoko1250g907kcal50.9g53.9g55.3g14.1g
Annoskoko puolitettuna625g454kcal25.5g27g27.7g7.1g
Arvot/100g100g73kcal4.1g4.3g4.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197889