Juusto-porokeitto

Kuori perunat ja pilko ne sopiviksi paloiksi.

Viipaloi porkkana.

Perunoiden ja porkkanoiden kiehuessa kypsennä poronkäristys pannulla ohjeen mukaan.

Mausta runsaalla suolalla ja pippurilla.

Lisää poro kypsien perunakuutioiden ja porkkanoiden joukkoon.

Viipaloi sekaan Koskenlaskija-paketit.

Sekoita, kunnes juusto sulaa keittoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 142g108kcal2.7g21.9g0.3g1.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g54g15kcal0.3g3.2g0.1g1.3g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g170g221kcal34g0g10.2g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g177g442kcal33.6g0.1g38.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 708g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1572kcal141.2g50.4g99g5.4g
Valittu annoskoko1250g786kcal70.6g25.2g49.5g2.7g
Annoskoko puolitettuna625g393kcal35.3g12.6g24.8g1.4g
Arvot/100g100g63kcal5.6g2g4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197929