Tonnikalasalaatti

Revi salaatti laakean vadin pohjalle.

Levitä päälle tomaatit, sipulit, paloiteltu tonnikala, lohkotut munat ja raejuusto.

Valuta pinnalle oliiviöljystä ja sitruunamehusta tehty kastike joka on maustettu suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Lea82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 132g17kcal1.5g1.3g0.3g1.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g331g67kcal2g12.6g1g4.6g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g185g352kcal46.3g0g18.5g0g
Kananmuna kuoreton 146g208kcal18.2g0.4g14.9g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)265g185kcal31.8g9.3g2.6g0g
Oliiviöljy 72g632kcal0g0g71.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton40g8.3kcal0.1g0.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)79g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2983kcal201.8g56g218g14.6g
Valittu annoskoko1250g1491kcal100.9g28g109g7.3g
Annoskoko puolitettuna625g746kcal50.5g14g54.5g3.7g
Arvot/100g100g119kcal8.1g2.2g8.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198769