Riistakeitto

Paista hirvilastut voissa ja sipuli öljyssä.

Laita kattilaan ja lisää juurekset ja purjo sekä vesi.

Keitä 10 min. Lisää lihaliemi ja juusto ja keitä kunnnes se on sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aallotar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 13g13kcal0.2g0.6g1.1g0.2g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl6.7g61kcal0g0g6.7g0g
Valio Koskenlaskija 250g - perinteinen sulatejuusto65g182kcal12.3g0g14.3g0g
Purjosipuli 150g34kcal2.7g3.6g0.3g3.2g
Vesi, vesijohtovesi 674g0kcal0g0g0g0g
Poronkäristysliha(Lapin liha)195g268kcal40.8g0g11.7g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto39g109kcal7.4g0g8.6g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl3.9g10kcal0.5g0.1g0.9g0g
Keittojuurekset, Rainbow104g26kcal0.9g5g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1405kcal129.6g18.6g87.8g6.8g
Valittu annoskoko1250g703kcal64.8g9.3g43.9g3.4g
Annoskoko puolitettuna625g351kcal32.4g4.7g22g1.7g
Arvot/100g100g56kcal5.2g0.7g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198836