Mausteinen makkarapata

Pekonit, makkarat ja sipuli silputaan ja paistetaan.

Joukkoon lisätään muut aineet viimeisenä kesäkurpitsa.

Kiehutellaan jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Hilduri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makkara (Portti), annos 100g319g796kcal47.8g3.2g66.9g0g
Pekoniviipaleet Järvi-Suomi135g643kcal14.9g1.4g65g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g319g112kcal3.2g21.7g1.6g4.5g
Salsa medium (Rainbow)104g26kcal1.1g4.5g0.2g1.6g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g48g158kcal1g1.2g16.7g0g
Kesäkurpitsa239g41kcal1g6g1.4g1.7g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Chili paprika punainen8g3.2kcal0.2g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3599kcal140.4g85g304g18.4g
Valittu annoskoko1250g1799kcal70.2g42.5g152g9.2g
Annoskoko puolitettuna625g900kcal35.1g21.3g76g4.6g
Arvot/100g100g144kcal5.6g3.4g12.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200274