Riisipuuro 1/ kermaan

Kiehuvaan veteen lisätään riisit ja haudutetaan kypsäksi.

Lisätään ruokakerma (se saa kiehua, ei juoksetu), viimeiseksi lisätään suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 181g618kcal10.9g136.5g1.3g4.2g
Vesi, vesijohtovesi 850g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)213g351kcal6.4g8.5g31.9g0g
Ruokasuola jodioitu 6.9g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1938kcal34.6g290g66.4g8.4g
Valittu annoskoko1250g969kcal17.3g145g33.2g4.2g
Annoskoko puolitettuna625g485kcal8.7g72.5g16.6g2.1g
Arvot/100g100g78kcal1.4g11.6g2.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200469