Hirvi lihakeitto

Laita vesi kiehumaan ja kuori perunat, porkkanat ja sipuli.

Pieni ne ja lisää lihaliemikuution kanssa kiehuvaan veteen.

Mausta makusi mukaan.

Hirven liha on hyvä ruskistaa ja maustaa ennen lisäämistä keittoon, tässä voi käyttää myös valmiiksi kypsennettyä lihaa.

Mitä pidempään malttaa keitellä, sen parempaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Tyllero
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g259g156kcal3.9g33.7g0.3g2.3g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.6g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g78g22kcal0.5g4.6g0.2g1.9g
Hirvikäristys259g389kcal51.8g0g15.6g0g
Vesi518g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 31g9kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 104g107kcal3.6g18.7g1.1g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1368kcal120.6g117g34.8g15.4g
Valittu annoskoko1250g684kcal60.3g58.5g17.4g7.7g
Annoskoko puolitettuna625g342kcal30.2g29.3g8.7g3.9g
Arvot/100g100g55kcal4.8g4.7g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200799