Raparperipiirakka

Rasva ja sokeri vaahdoksi, kananmunat joukkoon, jauhojen joukkoon leivinjauhe, lisää jauhot ja kaurahiutaleet taikinaan, lisää maito, sekoita.

Kaada uunipellille ja levitä.

Asettele raparperipalaset taikinan päälle.

sekoita rahka ja kermaviili, kananmunat ja sokeri, mausta vanilliinisokerilla.

Levitä raparperien päälle.

Lykkää uuniin 225 asteeseen n. 45-50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 112g419kcal16.2g63.8g8.2g11.2g
Margariini 70%, keiju laktoositon 151g935kcal0g0g105.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 109g374kcal11.1g76.3g1.3g3.8g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 112g30kcal3.7g3.5g0g0g
Ehrmann rasvaton maitorahka (Ehrmann), annos 250g140g78kcal11.9g7g0.3g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g112g90kcal2.9g4.5g6.7g0g
Sokeri 95g386kcal0g95g0g0g
Kananmuna kuoreton 123g176kcal15.4g0.4g12.6g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 11g38kcal0g9.1g0g0.2g
Raparperi 280g94kcal1.9g15.4g0.3g3.9g
Leivinjauhe 5.6g10kcal0.3g2.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5256kcal126.8g554.2g270.2g38.2g
Valittu annoskoko1250g2628kcal63.4g277.1g135.1g19.1g
Annoskoko puolitettuna625g1314kcal31.7g138.6g67.6g9.6g
Arvot/100g100g210kcal5.1g22.2g10.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201475