Uunirahka (karppi)

Voitele laakea vuoka.

Kuumenna 175 asteeseen.

Sekoita kaikki aineet tasaiseksi massaksi ja kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa noin 30 minuuttia.

Tarjoa haaleana, lehden mukaan set on silloin parhaimmillaan.

Lisänä suositellaan vaikkapa marjasurvosta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,3437g284kcal48.1g18.4g1.3g0g
Kananmuna kuoreton 289g412kcal36.1g0.9g29.6g0g
Hermesetas, annos 5g44g0kcal0g0g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml87g18kcal7.1g0g0.3g0.1g
Kookoshiutale 44g289kcal3.6g2.8g28.2g7.1g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 350g969kcal7g10.5g97.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3944kcal203.8g65.2g314.6g14.4g
Valittu annoskoko1250g1972kcal101.9g32.6g157.3g7.2g
Annoskoko puolitettuna625g986kcal51g16.3g78.7g3.6g
Arvot/100g100g158kcal8.2g2.6g12.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201512