Sepin makaronilaatikko

Makaroni keitetään puolikypsäksi.

Sulatejuustosta tehdään kuutioita ja sekoitetaan puolikypsään makaroniin.

Jauheliha paistetaan ja joukkoon hienonnettu sipuli.

Makaroni ja jauheliha sekoitetaan vuokaan.

Vuokaan tehdään päälikerros makaronista.

Sitten lisätään maito ja uuniin 200:n asteeseen tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 263g254kcal7.9g51.6g0.8g2.6g
Paistijauheliha 10%263g447kcal52.6g0g26.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g165g461kcal31.2g0g36.2g0g
Sipuli (kuorittu)33g8.9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Maito, Kevyt526g242kcal16.8g25.3g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2826kcal217.8g157g142.6g6.4g
Valittu annoskoko1250g1413kcal108.9g78.5g71.3g3.2g
Annoskoko puolitettuna625g707kcal54.5g39.3g35.7g1.6g
Arvot/100g100g113kcal8.7g6.3g5.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201598