Jauhelihamassa,perus

Ruskista sipuli ja hauduta lihaliemessä kypsäksi, anna jäähtyä.

Lisää kerma ja korppujauhot anna turvota 15 min. Mausta jauheliha paprikalla, mustapippurilla, maustepi
ppurilla(mielesi mukaan kuten haluat) ,sekoita jatke jauhelihaan, sekoita huolella, lisää muna ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Peitä kelmulla ja anna levätä jääkaapissa 1-2 tuntia.

Ota lämpiämään 30 min ennen paistamista.

Muotoile mureke leivinpaperin avulla, paista uunissa 175 asteessa noin 45 min. Massa toimii lihapulliin ja pihveihin, jos tuntuu liian kiinteältä lisää nestettä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)95g26kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha829g1376kcal157.5g0g82.9g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl6.4g16kcal0.8g0.1g1.4g0g
Kanamuna, kuorittu (Kultamuna,hyvänolon omega), annos 60g71g99kcal8.9g0.2g7g0g
Korppujauho 36g130kcal3.7g26.6g0.4g1.9g
Vesi, vesijohtovesi 118g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma95g114kcal3g4.3g9.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3521kcal350.2g71.4g202.8g7g
Valittu annoskoko1250g1761kcal175.1g35.7g101.4g3.5g
Annoskoko puolitettuna625g880kcal87.6g17.9g50.7g1.8g
Arvot/100g100g141kcal14g2.9g8.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201726