Rapamahan majoneesi

Sitruunamehua, etikkaa voi laittaa viinietikan sjiaan.

Mausteeksi suola ja mustapippuri.

Mahdollisesti vähän sinappia.

Laita aineet mainitussa järjestyksessä kapeaan ja korkeaan astiaan.

Pistä sauvasekoitin astian pohjalle, käynnistä se ja sekoita sillä koko ajan, vähitellen nostaen.

Paina sauvasekoitin vielä kerran alas ja ylös, sen ollessa käynnissä.

Paras tulos saavutetaan huoneenlämpöisillä aineksilla ja mahdollisimman uusilla munilla

Kopsattu karppaus.

Info foorumilta

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Sassu82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 264g377kcal33.1g0.8g27.1g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g962g8462kcal0g0g961.5g0g
Viinietikka 24g5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g17687kcal66.2g1.8g1977.2g0g
Valittu annoskoko1250g8844kcal33.1g0.9g988.6g0g
Annoskoko puolitettuna625g4422kcal16.6g0.5g494.3g0g
Arvot/100g100g708kcal2.6g0.1g79.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202495