Hernekeitto

Huuhtele ja liuota herneitä vuorokauden.

Keitä herneet 2,5-3 litrassa vettä, sekaan jauheliha ja pekoni paloiteltuna.

Ainakin pari tuntia pitää keittää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Iiris77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 177g534kcal31.6g85.6g1.8g18.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha141g235kcal26.8g0g14.1g0g
Amerikan Pekoni filee, HK49g79kcal10.4g0.1g44.5g0g
Vesi883g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1694kcal137.6g171.4g120.8g37.8g
Valittu annoskoko1250g847kcal68.8g85.7g60.4g18.9g
Annoskoko puolitettuna625g424kcal34.4g42.9g30.2g9.5g
Arvot/100g100g68kcal5.5g6.9g4.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202917