Itämainen kanakeitto (karppi)

Laita vesi kiehumaan ja ruskista broilerinfileet ja sipulit.

Mausta suolalla, korianterilla, currylla ja inkivääritahnalla.

Lisää kiehuvaan veteen fond du chef ja broilerinfileet.

Pilko paprikat ja chilit, ja paista hetken pannulla.

Lisää kanaliemeen paprikat ja keitä n. 15 min. Lisää kaalit, kiehauta ja lisää kookosmaito.

Kuumenna ja tarkista maku.

Lisää lopuksi rosmariinia ja halutessasi tuoreen limen mehua.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Morrigan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee ohut leike miedosti suolattu (Atria), annos 100g209g198kcal39.6g2.3g3.5g0g
Paprika punainen 31g9kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Paprika keltainen 31g9kcal0.3g1.6g0.1g0.6g
Paprika vihreä 31g6.7kcal0.3g0.8g0.1g0.6g
Parsakaali brokkoli 31g11kcal1.4g0.6g0.1g0.8g
Kukkakaali 21g5kcal0.4g0.5g0.1g0.5g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Sipuli 16g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 5.2g5.7kcal0.4g0.9g0g0.1g
Vesi626g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g29g18kcal0.7g1.5g2g0.2g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)2.6g1.8kcal0g0.2g0.1g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen10g75kcal0.1g0.1g8.3g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)183g329kcal3.7g9.1g31g0g
Chili paprika punainen10g4.2kcal0.2g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1361kcal95.6g42.6g90.8g7.8g
Valittu annoskoko1250g681kcal47.8g21.3g45.4g3.9g
Annoskoko puolitettuna625g340kcal23.9g10.7g22.7g2g
Arvot/100g100g55kcal3.8g1.7g3.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203102