Suklaakakku

Sokerikakku pohja valmistetaan ja paistetaan 225 20 min.
liivatteet liotetaan vispi vaahdotetaan
minttusuklaa sulatetaan ja lisätään vaahtoon 1/ 3 vispistä laitetaa jugurtin kanssa eri kulhoon ja lisätään 1 rkl sokeria
1 liivate sulatetaan 0.5 dl vettä ja lisätään minttusuklaa vaahtoon , maitosuklaa raastetaan ja lisätään vaahtoon . jugurttivaahto joka on valkoinen maustetaan vaniljasokerilla ja 1 liivatelehti sulatetaan ja lisätään jugurtti vaahtoon kakkupohja halkaistaan ja kootaan irtopohjavuokaan alle kakkupohjan puolikas väliin suklaavaahto sitten toinen kakkupohja päällimmäiseksi jugurttivaahto kerros.

Annetaan hyytyä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 270g385kcal33.7g0.8g27.6g0g
Sokeri 208g846kcal0g208.2g0g0g
Vehnäjauho sunnuntai18g63kcal2.2g12.8g0.4g0.6g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 74g246kcal0g60g0g1g
Kaakao (Oboy, original)12g45kcal0.5g10.1g0.3g0.7g
Liivate 18g64kcal15.7g0g0g0g
Flora vispi 20%245g539kcal7.4g12.3g49g0g
Minttusuklaa (Panda), annos 100g123g573kcal3.4g78.5g27g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen37g200kcal4g18g12.1g0.6g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 245g84kcal7.5g12.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g6092kcal148.8g826g233.2g5.8g
Valittu annoskoko1250g3046kcal74.4g413g116.6g2.9g
Annoskoko puolitettuna625g1523kcal37.2g206.5g58.3g1.5g
Arvot/100g100g244kcal6g33g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203376