Katkarapupiiras

Pohja: Sekoita voi ja kuivat aineet yhteen.

Lisää kermaviili, mutta älä vaivaa.

Sekoita tomaatti ja oliivit keskenään, mausta tuoreella basilikalla, mustapippurilla ja yrttisuolalla ja kaada vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita muna, kerma ja juustoraaste ja kaada tomaattiseoksen päälle vuokaan.

Paista 20-30 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jaakkok
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g101g738kcal1g1g80.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 197g677kcal20.1g138.1g2.4g6.9g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 101g87kcal3.1g4.5g6.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g172g35kcal1g6.5g0.5g2.4g
Oliivi kivetön musta rainbow51g91kcal0.3g2.9g8.6g0g
Katkarapu 202g138kcal29.2g0g2.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%202g324kcal5.5g5.5g30.3g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 101g383kcal28.2g0g30.3g0g
Muna, annos 60g121g106kcal9.2g1g7.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5159kcal195.2g319.2g337.4g18.6g
Valittu annoskoko1250g2580kcal97.6g159.6g168.7g9.3g
Annoskoko puolitettuna625g1290kcal48.8g79.8g84.4g4.7g
Arvot/100g100g206kcal7.8g12.8g13.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203460