Voisarvet

- Liotetaan hiiva maitoon.

- Lisätään 2 kpl munia, rahka ja suola (1 rkl).

- Nypitään jauhot ja voi eri kulhossa.

- Kaadetaan taikinaneste jauhojen sekaan
- Vaivataan taikina notkeaksi, lisätään tarvittaessa jauhoja
- Kohotetaan 50 min
- Kumotaan taikina jauhotetulle pöydälle, jaetaan viiteen osaan
- Kaulitaan jokainen pala halkaisijaltaan noin 30 cm:n kokoiseksi pyöryläksi
- Pyörylä leikataan kahdeksaan osaan
- Kääritään kolmiot sarviksi
- Kohotetaan sarvet lämpimässä paikassa uunipellillä noin 30 min
- Voidellaan sarvet kananmunalla (1 kpl)
- Paistetaan sarvet sauma alaspäin uunissa 225 asteessa 12 min keskiosassa

Reseptistä tulee n. 40 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Maamo841
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g32g19kcal4.1g0.3g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen316g104kcal10.4g15.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 114g162kcal14.2g0.3g11.6g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki63g35kcal5.4g3.2g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 631g2166kcal64.3g441.9g7.6g22.1g
Voi, 1 tl, 5 g95g691kcal0.9g0.9g75.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g6357kcal198.6g924.2g190.4g44.2g
Valittu annoskoko1250g3179kcal99.3g462.1g95.2g22.1g
Annoskoko puolitettuna625g1589kcal49.7g231.1g47.6g11.1g
Arvot/100g100g254kcal7.9g37g7.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203741