Sitruuna-kanakastike

Kypsennä rintafileet uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuutioi.

Sulata voi, sekoita jauhot.

Älä ruskista.

Lisää nesteet ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kypsää.

Lisää broilerikuutiot ja tarkista maku.

Nokare voita kruunaa maun.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala7.1g20kcal1.4g0.4g1.4g0g
Vesi258g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton29g6.1kcal0.1g0.5g0g0g
Broilerin rintafilee, maustettu (Solängen), annos 100g646g723kcal142g9g12.9g3.2g
Kevytkerma129g155kcal4.1g5.8g12.9g0g
Ruokakerma Valio 5%129g78kcal1.5g3.6g6.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 42g144kcal4.3g29.4g0.5g1.5g
Voi (perinteinen meijerivoi)10g70kcal0g0g7.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2391kcal306.8g97.4g83.8g9.4g
Valittu annoskoko1250g1195kcal153.4g48.7g41.9g4.7g
Annoskoko puolitettuna625g598kcal76.7g24.4g21g2.4g
Arvot/100g100g96kcal12.3g3.9g3.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203790