Poronkäristys

Margariinia pataan (riittää vähempikin) ja lihat käristetään pienissä erissä.

Lisää olut ja hauduta 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, flora kevyt 40 28g104kcal0.1g1.5g11.1g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g349g150kcal1.4g14.3g0g0g
Poronkäristys, raaka (Lapin liha), annos 750g873g943kcal170.2g0g29.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2395kcal343.4g31.6g81.6g0g
Valittu annoskoko1250g1197kcal171.7g15.8g40.8g0g
Annoskoko puolitettuna625g599kcal85.9g7.9g20.4g0g
Arvot/100g100g96kcal13.7g1.3g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204184