Perukan vatruskat

Jäähdytä vatkaamalla keitetyt perunat ja lisää voi, jauhot ja suola.

Paista öljyssä jauheliha, sipuli, kaali ja sienet silputtuna.

Mausta täyte suolalla ja mustapippurilla.

Tee kuten "pasteijat" ja voitele munalla.

Paista 250° uunissa ruskeiksi

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 506g383kcal9.5g78g1g5.1g
Voi 76g551kcal0.9g0.3g61.7g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g30g106kcal1.1g24.6g0.3g0.9g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 2.5g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 253g284kcal53.5g0g7.6g0g
Rypsiöljy 23g201kcal0g0g22.8g0g
Sipuli (kuorittu)76g21kcal1g3.6g0.2g1.3g
Kaali, valkokaali202g43kcal2.4g6.9g0.4g4.3g
Sieni tatti, hapero 51g14kcal0.9g1.5g0.3g1g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 5.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)25g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3271kcal144.2g230g193.2g25.2g
Valittu annoskoko1250g1635kcal72.1g115g96.6g12.6g
Annoskoko puolitettuna625g818kcal36.1g57.5g48.3g6.3g
Arvot/100g100g131kcal5.8g9.2g7.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204282