Lihakeitto (helppo)

Keitä lihoja suolavedessä, kuori vaahto pinnalta ja anna porista hiljalleen pari-kolme tuntia.

Lisää sipuli ja kasvikset, keitä kypsäksi.

Lisää reilusti jauhettua maustepippuria (tulee tumma, mut ah! niin ihana liemi).

Tarkista vielä suola, lisää tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g385g577kcal65.4g1.5g33.8g0g
Vesi412g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g412g235kcal5.8g51.1g0.8g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi41g4.1kcal0.6g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1632kcal143.6g106.4g69.2g0g
Valittu annoskoko1250g816kcal71.8g53.2g34.6g0g
Annoskoko puolitettuna625g408kcal35.9g26.6g17.3g0g
Arvot/100g100g65kcal5.7g4.3g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204902