Kesäkurpitsalasagne

Höylää kesäkurpitsat juustohöylällä siivuiksi ja pilko valkosipulinkynnet.

( "itketä" kesäkurpitsa).

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon valkosipuli (ja pilkotut tai kuivatut sienet).

Sulata joukkoon Koskenlaskija ja lisää myös tomaattipyre, kerma ja mausteet.

Anna hautua hetki.

Laita uunivuuan pohjalle ensin kerros kastiketta ja sitten vuorotellen kesäkurpitsaviipaleita ja kastiketta.

Päällimmäiseksi kerrokseksi kastike ja lopuksi vielä juustoraaste.

200'C 30-45min tai kun näyttää sopivalta :-)
Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 505g91kcal2.8g12.6g2g3.5g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen289g401kcal54.8g0g20.2g0g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Koskenlaskija paprika-chili (Valio)90g271kcal11.7g0.1g25.2g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g123g91kcal5.5g15.8g0.2g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl144g123kcal2g6.3g10.1g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore14g5.8kcal0.4g0.7g0.1g0.6g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g72g188kcal21.6g1.4g10.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2362kcal199.4g77.4g137.4g8.6g
Valittu annoskoko1250g1181kcal99.7g38.7g68.7g4.3g
Annoskoko puolitettuna625g591kcal49.9g19.4g34.4g2.2g
Arvot/100g100g95kcal8g3.1g5.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=205278