Täytetty paprika

Ruskista sipulit ja jauheliha.

Sekoita joukkoon kermaviili ja anna seoksen jäähtyä.

Leikkaa paprikat puoliksi ja poista siemenet.

Laita paprikat n.10min ajaksi 200-asteiseen uuniin.

Kun paprikat ovat pehmenneet, täytä paprikat jäähtyneellä seoksella, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Valmista couscous ja tarjoa se paprikan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 478g140kcal4.5g21.5g1.9g9.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha351g583kcal66.7g0g35.1g0g
CousCous, keitetty 100g140g256kcal6.5g47.2g5.5g2.2g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%140g84kcal4.5g10g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g70g253kcal19.7g1.4g19g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2669kcal205.6g167g128.8g25g
Valittu annoskoko1250g1334kcal102.8g83.5g64.4g12.5g
Annoskoko puolitettuna625g667kcal51.4g41.8g32.2g6.3g
Arvot/100g100g107kcal8.2g6.7g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206338