Makaroonijauhelihaseos

Keitä makaroni.

Kuullota sipulia hetki, paista samassa jauheliha, mausta mustapippurilla, suolalla ja paprikajauheella.

Sekoita keskenään, anna vetäytyä.

Raasta Kadett.

Ripottele päälle valmiiseen annokseen hieman.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Nunju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni keitetty (Myllyn paras), annos 300g611g758kcal27.5g152.8g3.7g6.1g
Rönkän jauhettu naudan paisti (Rönkä), annos 300g458g591kcal95.4g0g22.9g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g84g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Kadett juusto 5% (Arla), annos 30g76g145kcal26g1.1g3.8g0g
Mustapippuri 11g30kcal1.2g4.1g0.4g2.8g
Paprikajauhe 9g29kcal1.4g1.7g1.2g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3153kcal305.2g327.4g64.4g27.4g
Valittu annoskoko1250g1577kcal152.6g163.7g32.2g13.7g
Annoskoko puolitettuna625g788kcal76.3g81.9g16.1g6.9g
Arvot/100g100g126kcal12.2g13.1g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206416