Karpit letut

Vatkaa munat hyvin, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma tai vesi joukkoon ja vatkaa suola (+ ripaus vaniljasokeria) lopuksi taikinaan.

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksuvatkin aidoilta letuilta.

Letun saa käärittyä kätevästi ja täytteeksi sopii suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl745g983kcal97.5g2.2g61.8g0g
Voi 68g491kcal0.8g0.3g55g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g203g1218kcal48.7g13.4g109.7g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl226g806kcal4.5g6.8g85.7g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g7032kcal303g54.4g624.4g0g
Valittu annoskoko1250g3516kcal151.5g27.2g312.2g0g
Annoskoko puolitettuna625g1758kcal75.8g13.6g156.1g0g
Arvot/100g100g281kcal12.1g2.2g25g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206765