Vihreä kasvisrisotto

Huuhtele ja paloittele parsakaali.

Valuta kikherneet.

Kuumenna syvällä pannulla öljy ja lisää sipulijauhe sekä juustokumina.

Hauduttele hetki ja lisää sitten vesi, parsakaali, pinaatti, kikherneet ja suola ja keittele hiljakseen kypsäksi.

Tarjoa Mozzarellan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 277g97kcal12.8g5.4g0.8g6.9g
Pinaattipakaste 150g138g19kcal2.6g0.6g0.7g1.8g
Rypsiöljy 4.6g41kcal0g0g4.6g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 184g245kcal15.6g32.4g3.7g9.2g
Juustokumina jeera (), annos 6g4.6g16kcal0.8g2g1g0.5g
Sipuli kuivattu 2.8g7.5kcal0.3g1g0g1g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Mozzarella 17% (Pirkka)129g303kcal25.8g0.6g21.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 369g0kcal0g0g0g0g
Quinoa (Biofair), annos 50g138g517kcal18.1g98.2g8g8.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2493kcal152g280.4g81.4g55.4g
Valittu annoskoko1250g1247kcal76g140.2g40.7g27.7g
Annoskoko puolitettuna625g623kcal38g70.1g20.4g13.9g
Arvot/100g100g100kcal6.1g11.2g3.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207148