Jauhelihakeitto

Paista jauheliha, lisää tilkka vettä ja lihaliemikuution puolikas.

Mausta vielä pippurilla ja chilijauheella.

Halutessasi voit lisätä tomaattimurskaa n. 200g.

Laita kattilaan vesi ja peruna-sipulisuikaleet kiehumaan pienen määrän suolaa kera.

Lisää kasvisliemikuution puolikas.

Lisää vartin päästä jauheliha, pavut, suikalejuurekset ja keittojuurekset.

Anna hautua parikymmentä minuuttia miedolla lämmöllä.

Aina parempaa seuraavana päivänä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Pb79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g239g155kcal3.8g35.9g0.2g0g
Keittojuurekset, apetit120g31kcal1.1g5.7g0.4g2.7g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g108g30kcal1.2g5.2g0.4g3.2g
Vihreä papu, pitkä60g16kcal1.1g2.4g0.1g1.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha239g397kcal45.4g0g23.9g0g
Lihaliemikuutio Maggi3.6g10kcal0.3g0.3g0.8g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow3.6g9kcal0.4g0.4g0.7g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 478g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1297kcal106.6g99.8g53g14.8g
Valittu annoskoko1250g649kcal53.3g49.9g26.5g7.4g
Annoskoko puolitettuna625g324kcal26.7g25g13.3g3.7g
Arvot/100g100g52kcal4.3g4g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207856