Kasvislasagne zone

Kuullota öljyssä sipuli, valkosipuli, paprika- ja chilijauhe.

Lisää raastetut porkkanat, sekoita.

Lisää tomaattimurska ja -pyree, vesi, soijarouhe ja kuivatut yrtit.

Kiehauta, madalla lämpöä ja anna hautua puolisen tuntia.

Mausta soijakastikkeella.

Soijarouhekastikkeen hautuessa tee valkokastike maidosta, maizenasta ja tuorejuustosta.

Laita uunivuokaan kerroksittain kastikkeita ja lasagnettea.

Ripottele päälle raastettu kadett-juusto.

Paista uunissa, 200 astetta, keskitasolla noin 40 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut ja saanut vähän väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g68g220kcal34g20.4g0.3g3.7g
Sipuli 68g21kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Valkosipuli 8.2g8.8kcal0.6g1.3g0g0.2g
Rypsiöljy 20g181kcal0g0g20.4g0g
Paprikajauhe 1.4g4.4kcal0.2g0.2g0.2g0.5g
Chili mausteseos, Old El Paso1.4g3.8kcal0.1g0.7g0.1g0g
Porkkana 136g45kcal0.8g7.6g0.3g3.5g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g252g88kcal2.5g17.1g1.3g3.5g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g24g18kcal1.1g3.1g0g0g
Soijakastike 12g7.4kcal0.6g1.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 340g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.7g2.1kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Basilika, kuivattu 0.7g1.7kcal0.1g0.1g0g0.3g
Lasagnette, täysjyväpasta (Knorr), annos 185g68g218kcal8.9g42.2g1.7g6.1g
Viola tuorejuusto, paahdettu chili (Valio), annos 200g37g60kcal3g1.5g4.9g0g
Kadett 10% (Arla), annos 40g37g82kcal12g0g3.7g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 170g45kcal5.6g5.3g0g0g
Maizena maissitärkkelys3.4g12kcal0g3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2034kcal141g214.2g66.2g38.6g
Valittu annoskoko1250g1017kcal70.5g107.1g33.1g19.3g
Annoskoko puolitettuna625g509kcal35.3g53.6g16.6g9.7g
Arvot/100g100g81kcal5.6g8.6g2.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208134