Karppi, täytetty paprika

Leikkaa paprikoista hattu pois.

Kuullota sipuli (ja valkosipuli) oliiviöljyssä ja lisää jauheliha, ruskista ja mausta esim.

pippuri, paprikaj.

yms.
Lisää tuorejuusto.

Täytä paprikat seoksella ja lisää juustoraaste päälle.

Kypsennä 2oo asteessa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika-chili tuorejuusto viola58g92kcal4.6g2.3g7.5g0g
Juustoraaste emmental punaleima115g450kcal33.4g0g34.6g0g
Sipuli (kuorittu)69g19kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Oliiviöljy 16g143kcal0g0g16.1g0g
Paprika punainen 392g115kcal3.7g17.6g1.6g7.4g
Jauheliha, sika-nauta 461g1021kcal80.7g0g78.4g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g138g221kcal11.1g5.5g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4122kcal268.8g57.4g312.6g17.2g
Valittu annoskoko1250g2061kcal134.4g28.7g156.3g8.6g
Annoskoko puolitettuna625g1031kcal67.2g14.4g78.2g4.3g
Arvot/100g100g165kcal10.8g2.3g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208535