Kalakeitto

Kuori ja pilko lanttu kuutioiksi.

Laita isohkoon kattilaan kimpale voita ja laita lantut sinne hautumaan.

Pilko sipuli ja laita kattilaan.

Pyörittele voissa niin että kasvikset hiukan kypsyvät ja lisää vesi.

Hauduttele n. 5 min ja lisää kerma ja mausta.

Anna hautua vielä muutama minuutti.

Lisää jäiset vihannekset jaseikuutiot ja ota lämpö pois hellasta.

Hämmentele ja hauduttele kunnes kalat kypsyvät.

Lisää katkaracut viimeisenä, etteivät ne sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g10g71kcal0.1g0.1g7.8g0g
Lanttu 146g42kcal1.5g6.7g0.4g2.6g
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Kuohukerma,valio,2dl97g331kcal1.9g2.9g34g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow195g156kcal8.2g25.3g1.8g6g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g292g234kcal49.6g0g2.3g0g
Katkarapu 88g60kcal12.6g0g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 365g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1817kcal149.4g75.6g94.8g19.2g
Valittu annoskoko1250g909kcal74.7g37.8g47.4g9.6g
Annoskoko puolitettuna625g454kcal37.4g18.9g23.7g4.8g
Arvot/100g100g73kcal6g3g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208670