Täytetyt paprikat

1. Halkaise paprikat pituussuunnassa.

Jätä koristeelliset kannat, mutta poista siement ja väliseinämät.

Esikypsennä paprikoita kiehuvassa vedessä tai mikrossa kolmisen minuuttia.

2. Kullota hienonnettu sipuli pannulla.

Ruskista jauheliha.

3. Anna jäähtyä ja sekoita joukkoon riisi, murennettu feta, muna, kerma ja mausteet.

4. Jaa seos paprikanpuolikkaisiin.

Sirottele pinnalle juustoraastetta.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 514g150kcal4.8g23.1g2.1g9.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha302g502kcal57.4g0g30.2g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)121g148kcal2.7g32.9g0.4g1g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 76g172kcal10.6g1.3g13.6g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 42g58kcal5.2g0.1g4.1g0g
Ruokakerma 5%, Valio76g49kcal1.1g3.2g3.8g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g1.5g3.5kcal0.2g0.6g0g0g
Paprikajauhe 1.5g4.9kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Oregano, kuivattu 0.4g1.2kcal0g0.1g0g0.2g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)76g196kcal19.6g1.1g12.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2501g2588kcal204.6g129g134.6g24.4g
Valittu annoskoko1250g1294kcal102.3g64.5g67.3g12.2g
Annoskoko puolitettuna625g647kcal51.2g32.3g33.7g6.1g
Arvot/100g100g104kcal8.2g5.2g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208736