Karpin toscakakku

Vatkaa munat ja makeutusjauhe vaahdoksi.

Lisää varovasti mantelijauhe ja leivinjauhe.

Kaada vuokaan ja uuniin
180 asteeseen noin puoli tuntia.

Sulata kuorutteeseen voi ja lisää kerma ja kiehauta.

lisää mantelilastut ja makeutusaine.

Lisää kakun päälle ja hetkeksi uuniin 220 asteeseen että kuorrutus ruskettuu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu622g784kcal68.4g1.9g56g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g19g73kcal0.3g18.1g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g181g1085kcal43.4g11.9g97.6g0g
Leivinjauhe 6g11kcal0.3g2.3g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g121g880kcal1.2g1.2g96.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 121g398kcal2.4g3.6g42.2g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g12g46kcal0.2g11.3g0g0g
Mantelilastu (A la meira)169g1013kcal40.5g11.1g91.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g8577kcal313.4g122.8g766.6g0g
Valittu annoskoko1250g4289kcal156.7g61.4g383.3g0g
Annoskoko puolitettuna625g2144kcal78.4g30.7g191.7g0g
Arvot/100g100g343kcal12.5g4.9g30.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209345