Karpinpi juusto-porokeitto

Kypsennä poro pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuori ja pilko lanttu.

Hauduta sitä voitilkassa noin 5 minuuttia.

Lisää kattilaan noin 2,5 litraa vettä.

Lisää joukkoon poro ja vihannekset.

Lisää viimeisenä sulatejuusto.

Sekoittele, kunnes juusto on sulanut joukkoon.

Keiton on tarkoitus olla enemmän liemi kuin keitto.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 89g26kcal0.9g4.1g0.3g1.6g
Lapinliha,poronkäristys 750g239g329kcal50.1g2.4g14.3g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow127g102kcal5.3g16.5g1.1g3.9g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g159g398kcal30.2g0g35g0g
Vesi, vesijohtovesi 636g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1709kcal173g46g101.4g11g
Valittu annoskoko1250g854kcal86.5g23g50.7g5.5g
Annoskoko puolitettuna625g427kcal43.3g11.5g25.4g2.8g
Arvot/100g100g68kcal6.9g1.8g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209710