Karppaajan pekonisipulimunakas

Riko kananmunat (6kpl) kulhoon ja vatkaa hieman kuohkeutta.

Kuori yksi normaalikokoinen sipuli ja pilko pieneksi.

Kuori yksi valkosipulinkynsi ja pilko pieneksi.

Leikkaa n.5 siivua pekonia pienemmiksi paloiksi.

Lämmitä pannu kuumaksi ja paista pekoni, sipuli ja valkosipuli voissa.

Kun sipulit on kuullotettu ja pekoni ruskistettu, mausta mustapippurilla.

Suolaa ei välttämättä kannata lisätä, kun pekoni on itsessään aika suolaista.

Lisää vatkatut munat tasaisesti ja paista kunnes pinta on hieman kostea.

Lisää juustoraaste ja laita uuniin grillivastusten alle siten, että pinta tulee ruskeaksi.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl645g838kcal84.4g1.9g53.5g0g
Pekoni rasvainen 170g639kcal20.4g0g62.9g0g
Sipuli (kuorittu)164g44kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Valkosipuli 7.8g8.5kcal0.6g1.3g0g0.2g
Oltermanni, perinteinen225g809kcal56.2g0g65.1g0g
Suola, annos 3g5.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.9g11kcal0.4g1.5g0.1g1g
Voi (perinteinen meijerivoi)29g211kcal0g0g23.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5120kcal328.2g25.2g410.6g8g
Valittu annoskoko1250g2560kcal164.1g12.6g205.3g4g
Annoskoko puolitettuna625g1280kcal82.1g6.3g102.7g2g
Arvot/100g100g205kcal13.1g1g16.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=210338