NAKKIMUUSILOORA

Valmista muusi ohjeen mukaan veteen 10 dl eli kummatkin pussit.

Lisää valmiiseen muusiin 1 rkl marggista (60) ja 1 dl rasvatonta maitoa.

Siivuta nakit ja ruskista ne 5 g:ssa rypsiöljyä pannulla.

Voitele uunivuoka 5 g:lla rypsiöljyä.

Sekoita muusi ja nakit vuokaan ja anna olla uunissa n. 1 h 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mummon muusijauhe417g1417kcal24.2g300g11.2g26.2g
Nakki, Popsi kevyt 10 (HK)595g1071kcal65.5g32.7g77.4g0g
Rypsiöljy Eldorado20g164kcal0g0g18.3g0g
Margariini 60%, kultarypsi 20g106kcal0g0.1g11.9g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen198g66kcal6.5g9.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5647kcal192.4g685g237.6g52.4g
Valittu annoskoko1250g2823kcal96.2g342.5g118.8g26.2g
Annoskoko puolitettuna625g1412kcal48.1g171.3g59.4g13.1g
Arvot/100g100g226kcal7.7g27.4g9.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=212651