Tofupapukeitto

Kuullota sipulia öljyssä.

Lisää keitetyt kikherneet ja pilkotut aurinkokuivatut tomaatit ja vesi ja kasvisliemijauhe.

Anna porista aikansa.

Lisää kuutioitu tofu ja maissi.

Juuri ennen tarjoilua basilikasilppu ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Aikidohanu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 12g103kcal0g0g11.6g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 155g207kcal13.1g27.3g3.1g7.8g
Aurinkokuivatut tomaatit, Pirkka19g35kcal0.5g2.3g2.7g1.1g
Maissi jyvät 256g368kcal7.2g65.6g6.1g9.5g
Sipuli (kuorittu)54g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Tofu, marinoitu (Oy soya ab), annos 270g210g304kcal34.6g3.1g17.8g0g
Vesi544g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2063kcal112.2g201.8g82.8g38.6g
Valittu annoskoko1250g1032kcal56.1g100.9g41.4g19.3g
Annoskoko puolitettuna625g516kcal28.1g50.5g20.7g9.7g
Arvot/100g100g83kcal4.5g8.1g3.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=213754