Kalapihvi

1. Jauha kalat, lisää sekaan muna.

2. Kuullota sipuli voissa ja lisää kerma, suola ja pippuri.

Kiehauta
3. Lisää tilli ja korppujauho.

4. Sekoita massat yhteen monitoimikoneen taikinakoukulla.

Jäähdytä jääkaapissa ja anna tekeytyä hetki.

5. paista väri pintaan kuumalla pannulla ja kypsennä loppuun uunissa. 175cel.

n.15min

Hox! Kala voi olla muutakin kuin haukea/lohta.

Särjet, ahvenet, säynet jne. kelpaavat hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Vilpertti79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki (Kela 1989), annos 100g457g370kcal84.1g0g3.2g0g
Lohifilee 457g893kcal85.4g0g61.7g0g
Voi 46g332kcal0.5g0.2g37.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)91g146kcal2.5g2.5g13.7g0g
Tilli, tuore 4.6g1.4kcal0.2g0g0g0.1g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.4g3.9kcal0.1g0.6g0g0.4g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl106g139kcal13.8g0.5g9.1g0g
Sipuli (kuorittu)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Korppujauho 37g134kcal3.8g27.4g0.4g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4057kcal381.8g66g250.8g6g
Valittu annoskoko1250g2029kcal190.9g33g125.4g3g
Annoskoko puolitettuna625g1014kcal95.5g16.5g62.7g1.5g
Arvot/100g100g162kcal15.3g2.6g10g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=213855